O Menino e o Mundo ανοιγει το Φεστιβάλ Ολυμπίας

Menino_Mundo_09

 

Η ταινία που θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας και της 14ης Camera Zizanio,  είναι ένα αριστουργηματικό κινούμενο σχέδιο. «O Menino e o Mundo / The Boy and the World » μας έρχεται  από τη Βραζιλία και θριαμβεύει σε όλο τον κόσμο.

Η πρεμιέρα της ταινίας του Ale Abreu στην Ελλάδα θα γίνει μ ένα ξεχωριστό τρόπο. Θα προβληθεί την  Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στον Πύργο της Ηλείας αλλά και ταυτόχρονα σε δέκα πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας!!!

O Menino e o Mundo έχει ήδη βραβευτεί στα σημαντικότερα διεθνή  Φεστιβάλ όπως: Annecy International Animated Film Festival 2014 , Cuiabá Film and Video Festival 2014 , Mill Valley Film Festival 2014 , Seattle International Film Festival 2014,  Shanghai International Film Festival 2014 , São Paulo International Film Festival 2013.

Το Νεανικό Πλάνο, που οργανώνει το Φεστιβάλ Ολυμπίας, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ταινίας για την Ελλάδα και  σύντομα θα διανεμηθεί και στις αίθουσες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της επαρχίας.

Περισσότερα για την ταινία εδώ

Σχολιάστε