Δημιουργικές «στιγμές» στη Ρόδο

Rodos_Festival_animation

Τέλη Απριλίου 2013 τα «Μαθήματα στο σκοτάδι» επισκέφτηκαν την Ρόδο, όπου πραγματοποίησαν προβολές και αναλύσεις ταινιών από  την ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου και συμμετείχαν στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Ρόδου.

Αναλυτικότερα από την Παρασκευή 19 έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν 7 προβολές και αναλύσεις ταινιών τις οποίες παρακολούθησαν περίπου 450 μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων στην Αίθουσα Προβολών του Ενυδρείου Ρόδου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου και στην Αίθουσα Προβολών του Κολεγίου Ρόδου, ύστερα από την ευγενική παραχώρηση τους.

rodos_2013

Παράλληλα την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου, οι συνεργάτες του Νεανικού Πλάνου Νικολλέτα Γεωργακοπούλου και Κώστας Κορρές, συμμετείχαν στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Ρόδου, με προβολές μαθητικών ταινιών από την Camera Ζιζάνιο και ένα εργαστήριο animation, προσφέροντας χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές στους μικρούς τους φίλους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ταινίες που δημιούργησαν οι μικροί μαθητές καθώς και στιγμιότυπα από το εργαστήριο animation.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s