Κινούμενο σχέδιο στην 2η ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ

Το ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ κι οι δυο μεγάλες του διοργανώσεις, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους και η Camera Zizanio είχαν μια σημαντική παρουσία στην έκθεση ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Η ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ, μια έκθεση για την αγωγή του παιδιού, πραγματοποιήθηκε από τις 2 ως τις 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο με σημαντική προσέλευση παιδιών και γονιών.

Το περίπτερο του Νεανικού Πλάνου στην πραγματικότητα είχε μετατραπεί σε ένα εργαστήριο κινουμένου σχεδίου όπου δίνονταν η δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους όχι μόνο να γνωρίσουν την τέχνη του κινουμένου σχεδίου αλλά να γυρίσουν παράλληλα και τις δικές τους ταινίες.

Φυσικό λοιπόν ήταν αν συγκεντρώσει το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Το Σάββατοι το απόγευμα ειδικά ο Σπύρος Σιάκας έκανε μια ειδική παρουσίαση των τεχνικών για την κατασκευή κινουμένου σχεδίου.

Στο περίπτερο παράλληλα προβάλλονταν οι βραβευμένες ταινίες της Camera Zizanio 2010 ενώ γινόταν ενημέρωση για τις άλλες δραστηριότητες του Νεανικού Πλάνου.

Τέλος, στην αίθουσα εκδηλώσεων την Δευτέρα το απόγευμα προβλήθηκε η ταινία κινουμένων σχεδίων που διανέμει το Νεανικό Πλάνο «Ένα παραμύθι για δυο κουνουπάκια».

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές μικρές ταινίες κινουμένων σχεδίων που έγιναν σε λίγα μόνο λεπτά από τους μικρούς επισκέπτες στο στούντιο που είχε στήσει στο περίπτερό του το ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s